Апсайкл Печворк Крісла

Upcycle Patchwork Chairs

ПРОЦЕС
                                                               
                               
РОЗДІЛ ПЕРШИЙ
          
Все почалось з того, що моя дівчина знайшла на смітнику два старих крісла. Вони були в дуже поганому стані, мокрі, пропалені цигарками і трішки з пліснявою. Ми їх розібрали, поролон і мотлох викинули. Залишився лише голий корпус.                                                                                                                                                                   

"В нас була дюжина безнадійних рюкзаків, десяток стрічок з артилерійських снарядів і два старих крісла. - Базований набор для успішного апсайклу".

 

Я давно хотів зробити щось для себе і щось окрім одягу. І на це у мене вже давно лежало купу старих рюкзаків, які були занадто цупкими і важкими, щоб переробити їх в одяг. А стрічки від артилерійських снарядів мені подарував мій клієнт Дмитро і сказав "робити з ними, що хочу".

Я розрізав все це на велику кількість клаптиків і зібрав знову в одне полотно.
                                          
                                                               
РОЗДІЛ ДРУГИЙ. ОБРОБКА І ЗБІРКА

Зшивати я вирішив зігзагом на моїй першій машинці singer 403a. Деревину зашліфував від залишків клею і поролона, та обробив від плісняви спеціальним засобом. Вирізав по формі і приклеїв новий поролон, зняв лекала зі старих чохлів, викроїв з полотна нові і зшив разом з Дем'яном.

                                                                                                   
Коли почали натягувати чохли, зіштовхнувся з тим, що степлер не пробиває дерево, а необроблені краї не заплановано стирчать назовні. Що засмучує мого ідеаліста, але в цілому я задоволений результатом.

                                          
РЕЗУЛЬТАТ

В сумі весь процес зайняв близько тижня, що доволі багато, враховуючи скільки всього я міг би зробити за цей час. Але відчувалося як справжня відпустка, нагадало за що я люблю те, чим займаюсь і допомогло трохи виринути з рутини.
Та і маю тепер класні стільці в майстерні.

Back to blog